Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Trang Chủ
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Đơn đặt phòng
Đặt phòng học nhóm
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
EJournal-Article Quick Search Box
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
EJournal-Journal Issue Info
Journal of Dairy Science, Tập 96, Số 04, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Invited review: Sensors to support health management on dairy farms / C. J. Rutten and others
2
Comparative study of flavor in cholesterol-removed Gouda cheese and Gouda cheese during ripening / H. J. Jung and others
3
Influence of fat replacement by inulin on rheological properties, kinetics of rennet milk coagulation, and syneresis of milk gels / O. Arango , A. J. Trujillo , M. Castillo
4
Prevalence and antimicrobial susceptibility of acinetobacter from raw bulk tank milk in Korea / M. Gurung and others
5
Effects of Fatty acid on β-oxidation system and thioesterase of Lactococcus lactis subspecies lactis / Liang Li, Ying Ma
6
Gravity separation of fat, somatic cells, and bacteria in raw and pasteurized milks / Z. Caplan , C. Melilli , D. M. Barbano
7
Serum protein removal from skim milk with a 3-stage, 3× ceramic Isoflux membrane process at 50°C / Michael C. Adams, David M. Barbano
8
Effect of annatto addition and bleaching treatments on ultrafiltration flux during production of 80% whey protein concentrate and 80% serum protein concentrate / Michael C. Adams , Justyna Zulewska , David M. Barbano
9
Influence of casein on flux and passage of serum proteins during microfiltration using polymeric spiral-wound membranes at 50°C / Justyna Zulewska, David M. Barbano
10
Stability during in vitro digestion of lactoferrin-loaded liposomes prepared from milk fat globule membrane-derived phospholipids / Weilin Liu and others
11
Monitoring lactic acid production during milk fermentation by in situ quantitative proton nuclear magnetic resonance spectroscopy / R. Bouteille and others
12
Starter cultures and cattle feed manipulation enhance conjugated linoleic acid concentrations in Cheddar cheese / M. S. Mohan and others
13
Bovine lactoferrin inhibits lung cancer growth through suppression of both inflammation and expression of vascular endothelial growth factor / Yu-Tang Tung and others
14
Influence of frest forrage-basrd diets and αS1-casein (CSN1S1) genotype on nutrient intake and productive, metabolic, and hormonal responses in milking goats / A. Bonanno and others
15
Consumer attitudes, knowledge, and consumption of organic yogurt / Ellen J. Van Loo and others
16
Short communication: Rapid detection of milk fat adulteration with vegetable oil by fluorescence spectroscopy / M. P. Ntakatsane, X. M. Liu , P. Zhou