Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
TRÌNH ĐƠN CHÍNH
Trang Chủ
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Đơn đặt phòng
Đặt phòng học nhóm
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
EJournal-Article Quick Search Box
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
EJournal-Journal Issue Info
Journal of Dairy Science, Tập 96, Số 05, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Characterization and stability of lactobacilli and yeast microbiota in kefir grains / T. Vardjan and others
2
Evaluation of the Charm maximum residue limit β-lactam and tetracycline test for the detection of antibiotics in ewe and goat milk / M. C. Beltrán and others
3
Lactobacillus plantarum strains as potential probiotic cultures with cholesterol-lowering activity / Ying Huang and others
4
Conditions associated with Clostridium sporogenes growth as a surrogate for Clostridium botulinum in nonthermally processed canned butter / R. H. Taylor and others
5
Volatiles and sensory evaluation of goat milk cheese Gokceada as affected by goat breeds (Gokceada and Turkish Saanen) and starter culture systems during ripening / A. A. Hayaloglu and others
6
Physicochemical properties of Scamorza ewe milk cheese anufactured with different probiotic cultures / M. Albenzio and others
7
Composition and sensory profiling of probiotic Scamorza ewe milk cheese / M. Albenzio and others
8
Presence of Campylobacter and Arcobacter species in in-line milk filters of farms authorized to produce and sell raw milk and of a water buffalo dairy farm in Italy / A. Serraino and others
9
Antigennicity and functional properties of β-lactoglobulin conjugated with fructooligosaccharides in relation to conformational changes / J. Z. Zhong and others
10
Characterization of Lactobacillus plantarum Lp27 isolated from Tibetan kefir grains: A potential probiotic bacterium with cholesterol-lowering effects / Ying Huang and others
11
Short communication: Possible mechanism for inhibiting the formation of polymers originated from 5-hydroxymethyl-2-furaldehyde by sulfite groups in the dairy thermal process / Yong-Guang Guan and others
12
Technical note: Development and validation of a method using ultra performance liquid chromatography coupled with tandem mass spectrometry for determination of vitamin B12 concentrations in milk and dairy products / E. Zironi and others